Indoor_logo_vitbg (1)

Möbler med en själ

Hade dessa möler kunnat prata så hade de kunnat ge oss fantastiska historier direkt från det verkliga livet. Alla möbler har en själ, åtminstonde har de fått vara en stor del av någon annans liv. Jag vill ge de chansen att bli det igen. Genom varsam renovering ger jag möblerna ett nytt uttryck och möjligheten att vara vara en del av någon annas liv och skapa nya minnen.

Sanningen är den att all nyproduktion tar på vår jord och påverkar klimatet negativt så jag tänker att vi måste ta vara på det vi redan har.  
Önskan är att vi får mer respekt  till möblerna och genom försöka skapa en relation till dem så är min förhoppning att vi kanske börjar att vädesätta de lite mer. Så mina möbler har en historia att berätta.

Jag älskar att måla och målar även möbler på beställning, så har du en möbel du skulle vilja förnya kontakta mig så hjälper jag dig gärna!

Självklart använder jag mig av miljömärkta vattenbaserade färger av bästa kvalitet!
 

MÖbler till salu

Just nu har jag inga färdigmålade möbler till salu men målar på beställning. Så är det ngt särskillt du är ute efter eller har en möbel som vill få ett nytt liv, hör  av dig så hjälper jag dig! 

stolen "Henriksson"

SÅLDA   
Historia:

"Henriksson" är en tidlös klassisk familjestol som gärna följer dig genom livet. "Henriksson" har vait med och delat allt vad livet har att erbjuda, Härliga stunder med roliga historier men även när livet är tungt occh svårt. Kan lova att många portioner stuvade makaroner och falukorv har avnjutits på dessa stolar. En bekväm stol man gärna sitter länge på. Målad i en varm gråbeige färg som passar i de flesta hem.

Färg: Grå beige Kod:  S 4005-Y50R
Mått: H: 86cm B:40 D: 40cm
Övrigt: Dyna ingår
Pris: Pkt pris 3200kr / 4stolar
               OBS!   SÅLDA

Matgruppen "Rex"

SÅLD!
Historia:

Denna pampiga möbelgrupp är tillverkad hos Möbelkompaniet Rex småländska Vaggeryd. För att sedan fraktas till Malmö. Fraktsedlen finns bevarad på en av stolarna. Gruppen blev sedan räddad på den årliga loppis på Hallaröds gamla skola. "Rex" har fått en massa kärlek och ny kostym och vill inget hellre än att flytta hem till kanske just dig!Färg: Mörk grå Kod: S 6500-N
Mått: Bord 127(-160)cm B:86cm
Övrigt: Finns en inläggs skiva med. Dyna ingår
Pris: 5500kr

Skåpet "Erik"

SÅLD!
​​​​​​​Historia:

Skåpens skåp om ni frågar mig, så förbaskat snyggt! Denna vackra 50-talare har fått lite ny färg och hoppade direkt in i 2020-talet men med en känsla och påminnelse av svunnen tid då när formspråket var som bäst! "Erik" är inte vilket skåp som helst utan han har varit med och bidragit till att barn som lever i fattigdom och utsatthet ska få ett bättre liv, både nu och i framtiden. De du, en möbel att vara stolt över att ha i sitt hem.

Färg: Svart med mässings kläpp, brunbetsad trä på insidan
Mått: L:95, H:109, B:43cm
Pris: 2900kr

Skrivbord "Gustavsson"

 SÅLD!
Historia:

Skrivbord/sekretär från 50/60 tal, tillverkat av Bröderna Gustavsson AB, i Markaryd. Märkning finns kvar.  
Jätte fin med härliga detaljer som svarta ben med mässings beklädnad.
Sista åren fanns sekretären hos en dam i Malmö som tidigare var lärare. Kan tänkas att en massa prov rättas vid detta skrivbord.


Färg: Teak
Mått:
Övrigt: Skada ena lådan, lite bubblig på ovansidan, (inget som stör)
Pris: 1500kr ,(pga. skadan)