Indoor_logo_vitbg (1)

inredning

Alla har rätt till ett trivsamt hem och ett hem att kunna koppla av i. Men det är inte altid så lätt att få till helheten och hitta den röda tråden eller veta vad man ska lägga till eller ta bort, eller så har man inte tiden och intresset att jaga runt på de perfekta detaljerna.
Oavsett vad anledningen är att anlita en inredare så är jag väldigt glad för att kunna hjälpa just dig.

Här är det du som kund som står i fokus det är dina önskemål o behov som står i centrum men vi tar även hänsyn till husets möjligheter och jobbar efter en budget du/ni sätter upp.
Ibland kanske man inte behöver så mycket hjälp utan bara någon annans syn på det och då kanske det bara behövs en konsultation där vi bollar idéer.
Vi börjar alltid med ett möte (gratis) där vi analysera vad det är ni kan tänkas behöva för tjänster.
 

Välkommen med en första kontakt som är helt utan förbindelser!

tjänster


Inredningstjänster


Färgsättning: 

Med färg kan man förändra mycket och en bra färgsättning kan vara en stor hjälp vid övriga inköp. 
Vi går igenom vad ni vill ha hjälp med att färgsätta genom ett personligt hembesök.
Alternativet, om du bor längre bort, är att du skickar en eller flera bilder som jag kan utgå ifrån.  

Du får: 

 • Färgschema med färgkoder som du kan ta med dig till din färgåterförsäljare eller möbelaffär.
 • Tips på möbler och accessoarer i form av ett  kollage eller en moodboard, om så önskas.
 • Produktlista på de föreslagna möblerna, om så önskas.

Ljussättning: 
Utan rätt belysning blir rummet platt och livlöst. Det magiska med belysning är att man kan förändra ett helt rum med rätt  typ och placering.
Vi går igenom vad ni vill ha hjälp att ljussätta.
Du får: 

 • Ljusritning så du tydligt ser var du ska placera din belysning.
 • Produktlista på de armaturer jag föreslår.
Möblering:

Ibland kör man fast i något gammalt och får inte till rätt känsla. Vi går tillsammans igenom vilket problem du upplever och vad du vill ha för funktioner i rummet. Därefter återkommer jag med ett förslag på en lösning som kan  inkludera något av nedan stående :

 • en planritning som du enkelt kan möblera efter.
 • produktlista på eventuella inköp.
 • eventuellt praktisk hjälp med själva möbleringen.
Nu finns även möjlighet till Rut-avdrag för
Möblering av bostad, inklusive montering av möbler. Inredningstjänster ingår dock inte.
 

Inredningsförslag:
Om du behöver hjälp med att inreda ett helt rum går vi tillsammans igenom vilken hjälp du behöver. Kanske bara hjälp med tapetval? Eller ett komplett inredningsförslag inklusive möbelförslag? Inredningsförslag kan utformas på tre olika nivåer, beronde på hur mycket hjälp du behöver.

 • Nivå 1              Konsultation och muntliga tips.
 • Nivå 2              Konsultation och förslag med                                     moodboard/kollage och                                               inköpslista ev. planritning mm.
 • Nivå 3             Som ovan + att vi hjälper dig att                                iordningställa och med ev. inköp                                mm.

Sista "piffet":
En tjänst som hjälper dig att få till pricken över i:et!
Du har en inredning som du gillar men vill få till den där sista mysfaktorn eller "piffet" med detajer som lyfter rummet och gör det mer personligt.
Från   tips  -> piff

Bygga nytt:
Att få till helheten i ett nytt hus så att det känns enhetligt men med en personlig stil är inte lätt, det är tusentals val du ska göra. Med min tjänst "bygga nytt" hjälper jag dig igenom djungeln av alla val från golv till tak. Genom att vi skapar en tydlig bild av din personliga stil kombinerat med praktisk funktion hjälper jag dig till en interiör som du trivs med i längden. Detta gör också att du sparar en massa pengar och slipper felaktiga val du ångrar.

Bröllop/festdukning och interiörer. 
En tjänst som hjälper dig att fixa kalas med stil. Bröllop fest barnkalas dop mm.
Vet du vilket tema, färg eller känsla du vill ha på din fest? Jag hjälper dig att få till exakt den där känslan du/ni söker på din/er stora dag. Är du osäker?  Jag hjälper er att hitta er personliga stil. Hör av er för förfrågan.
Från ide till fullservice.

Priser inredningstjänster:

Färgsättning 3000kr/rum *
Ljussättning 3000kr/rum *
Inredningsförslag 
 • nivå 1
875kr/h *
 •  nivå 2
offert*
 •  nivå 3 
offert*
Möblerings förslag från3200kr *
Målning och tapetsering 550kr/h * alt. offert
ROT-avdrag möjligt på arbetskostnad
Sista "piffet" 2000kr/rum 
Bygga Nytt offert alt 875kr/h
Övrigt offert alt. 875kr/h

   alla priser privat person är ink. moms  * + milersättning 45kr/mil

Måleritjänster


Måleri/ tapetsering:
Tak, väggar, golv , snickerier mm.
Utför lämpligt föratbete som spackling/slipning mm. och målar/tapetserar efter överrenskomelse.

Färgsättning:
Att måla en vägg eller sätta upp en tapet gör en jätte skillnad i ett rum. Det sätter känslan och stilen. Men det är inte alltid så lätt att välja vilken färg eller tapet som passar i rummet till de befintliga möblerna eller till den känlans du vill skapa. Med denna tjänst så kan få hjälp att färgsätta ditt hem ,välja färg på vägg  eller tapet och skapa den berömda röda tråden i ditt hem.
Oavsett om det är ett rum eller hela boendet.

Möblel målning:
Du kan lämna din möbler till mig så  målar jag om och piffar till de så de blir som nya.
Jobbar med luktfria och vattenbaserade färger. Jag hälper dig gärna att välja kulör med!
Se bildgalleri för några exempel på möbler jag målat.
 

ROT- avdrag 30% på arbetskostnaden

Möjlighet till rotavdrag ges för att:
måla golv, tak, väggar, fönster och element.
måla eller lacka dörrar och köksluckor
måla fasader
tapetsera.

Priser måleritjänster:

Färgsättning 3000kr/rum * (ingår oftast vid kombination av måleritjänster)
Målning och tapetsering 550kr/h * alt. offert
ROT-avdrag på 30%n möjligt på arbetskostnad (vid utrymme hos kund)

   alla priser privat person är ink. moms  *milersättning 45kr/mil tillkommer

Vi anlitade Indoor Design by M för att få hjälp med att göra om ett barnrum. Målet var att få ett lugnare och mer enhetligt intryck samtidigt som vi inte ville kompromissa med funktionaliteten. Marina lyssnade till våra önskemål och levererade ett fantastiskt resultat som samtidigt överensstämde med vår vilja att fokusera på återanvändning och hållbarhet. Som bonus fick vi dessutom råd kring ett annat tapetval i huset. Vi kunde inte bli mer nöjda och rekommenderar med glädje andra kunder att använda Indoor Design by M.
H

Några ord från kunder

Vi hade önskan om att få ett sovrum som andades lugn och en känsla av årtiondet då huset var byggt, vilket Marina mötte upp strålande och var tillgänglig både innan, under och efter projektet när vi hade funderingar. Ser fram emot att kunna anlita henne igen!

Ida, Eslöv

Upon completing my downstairs renovation I quickly realized I have a very hard time picking wall colors and making furniture choices. I saw an advertisement for Marina at the local store and gave her a call. We quickly set an appointment to meet and she came over and we had a fun time talking about different color schemes and ideas. She was very professional and came prepared to our next meeting with many samples and great color suggestions. Even though I found it hard to explain what I wanted she figured it out the first time.....Awesome experience!!
I will be calling her back in the spring to redo my not so nice bathroom. Im looking forward to it!
James, Höör

hOMESTYLING

Önskar du styling inför försäljning av bostad? Tryck på knappen nedan så kommer du till mer info om det! 

Företag

Inredning offert
Vad är det ditt företag vill förmedla till kunderna? Som inredare hjälper jag dig att skapa din profil i inredningen så du får ett enhetligt och proffsigt yttre.
Här har jag inga färdiga mallar utan det är du som anlitar som bestämmer uppdraget.
exempel på tjänster, inredningstjänster, omålning, inredningsförsla fikarum eller andra lokaler.
Styling i butik offert
professionell styling av skyltfönster eller interiören i butiken. Har du en klar bild över vilken känsla du vill ha i butiken men har svårt att översätta den i praktiken, vi hjälper dig att få fram din stil och känsla. 
Homestyling Mäklare offert
Är du mäklare och vill erbjuda dina kunder Homestyling inför försäljning och fotografering? Hör av er så hittar vi ett koncept, Man har ju bara en chans till ett första intryck.

Hur går det till?

Färg, ljus och möblering påverkar oss mer än vi tror och som inredare har man kunskapen om hur man kan styra dessa faktorer och få miljön att samspela med de som ska vistas i den.

 1.  Första kontakt                                 ca 30min  GRATIS!!    Det bästa är att träffas på det stället tjänsten önskas utföras för att lättast göra en uppfattning av vad som ni önskar få hjälp med. Du beskriver vad du vill ha hjälp med och jag berättar vad jag kan erbjuda. Efter denna första kontakt sammanställer jag sedan en offert som jag skickar till er för godkännande.
 2. Hembesök                                           ca 60min    875kr/h        När ni bestämt er för att anlita mig så skriver jag ett kontrakt (alt. end offert) som ni läser igenom och skriver under och återlämnar. (kontraktet är för att vi båda ska vara överens om vad som sagts och inga konstigheter ska uppstå) Vi går igenom vad som önskas göras mer i detalj. När jag har den information jag behöver går jag tillbaka till mitt kontor och påbörjar det kreativa arbetet.                        
 3. Kontrakt och kreativt arbete.                                                              Efter det så sätter mitt kreativa arbete igång och jag jobbar fram ett förslag utifrån vad vi kommit överens om. Ett avstämningsmöte bokas in när förslaget börjar ta form. Även mailkonversationer kan förekomma till det slutgiltiga förslaget är klart.
 4. Presentation av förslag.                                                                        Jag presenterar mitt förslag till er. enl, överenskommelse (ritningar, moodboards, kollage mm.)  Hemma hos er eller enl överenskommelse
 5. Slutförande                                                                                  Beroende på hur uppdraget ser ut och hur du/ni väljer att gå vidare men uppdraget är inte slut förrän du som kund känner att du är nöjd.
 6. Utvärdering                                                                                      Vi vill väldigt gärna veta vad du tycker om våra tjänster för att kunna utvecklas,  du som kund kan lämna feedback.

Ordlista
Moodboard
 ett moodboard är ett kollage med bilder som fångar den stil och känsla man vill uppnå, ett bra verktyg för att visa kunden vad man tänker.
Kollage: 
ett kollage är en sammansättning av bilder som bygger på moodboardet men här visar man exakta möbler och interiör och ett färgschema på det man tänker använda.
NCS: 
är en förkorting för Natural Colour System och är ett färgsystem som  beskriver en exakt färg med en kod. Perfekt när man sedan ska beställa färg i färghandel eller bestämma kulör på t.ex. soffklädsel.
Färgschema: 
Det är ett schema där du får färgprov och NCS-kod på de färger som används i inredningen,  det kan tex, vara på väggfärg, soffan, tyger på kuddarna mm.
Ljussättningsplan:
Det är en planritning av det rummet som ska ljussättas där belysning är utsatt och det står beskrivet vilken typ av belysning.
Produktlista:
Det är en lista med bild och text på tex. möbler eller belysning där det står mått, pris, tillverkare och var man kan köpa den produkten.