Indoor_logo_vitbg (1)

~Liten blir stor~

Här hemma är det semester och "si och så" väder vilket passar ypperligt att fixa i ordning ett rum till lillasyster.

När jag ska skapa en inredning så börjar jag alltid med att göra ett moodboard för att fånga känslan, stilen och färgerna man får ut av kunden. I detta fallet är kunden en tjej på snart 2år. Denna lilla tjej har alltid haft rosa och gråa kläder så hennes färgskala var redan given.
Här har jag valt NCS kod S 2010-Y70R till väggarna.
Hon gillar att läsa böcker och leker med allt från bilar till lego och dockor. Önskemål från mamma (dvs jag) var mycket dold förvaring som rymmer alla dessa leksaker och gör det lätt att städa och skapar lugn när det är dags att sova. Stilen ska vara lite klassisk romantisk bondstil med lite retro inslag och mycket natur material.
Här nedan ser ni resultatet. Och den dolda förvaringen i form av en gammal kista som jag målat om, en resväska som innehåller lego och en stråkorg som rymmer alla bilar och en tågbana.
Ha en trevlig helg / Marina

Kommentera gärna: